Reviews

RNH Fotografie werk ik nu een paar jaar mee samen voor fotoshoot voor samenwerkingen of sponsors. Maar ook content voor mijn Social media. Rosalin werkt altijd professioneel. Ze bedenkt van de tevoren wat het mooiste is voor de foto, maar is ook zeer vindingrijk op locatie. Rosalin is ook altijd super gezellig en neemt ook altijd een hoop humor mee. Een hele fijne fotografe om mee samen te werken. Ik zou haar zeker adviseren!’

Glasten Krapels (Paralympisch kader ruiter)

Rosalin heeft mij en de paarden mooi vast weten te leggen. Het was een gezellige middag waarbij Rosalin ook goede tips kon geven om zowel paard als ruiter goed op de foto te krijgen. Als je mooie foto’s wil dan is Rosalin echt een aanrader!

Ingrid Gerritsen Dressage

”Iedere keer opnieuw weer super mooie foto’s! Variërend van stilstaande tot bewegende beelden, kind tot paard en sport tot impressie foto’s.”

Renee Lodder

Rosalin maakt mooie foto’s! De kwaliteit is goed en ze is heel flexibel! Een echte aanrader dus!

Robbin Kleermans Dressage

RNH maakt prachtige foto’s! Rosalin is heel erg aardig en met de foto’s die ze voor me gemaakt heeft ben ik nog altijd heel erg blij! Met veel geduld en tips kwamen er keer op keer mooie foto’s uit. Deze kreeg ik ook al snel binnen! Ik zou RNH zeker aanraden als je graag een gezellige fotoshoot wil waar geweldige foto’s uitkomen!

Mayke van Kollenburg

Ik vond het een hele fijne service! Ze reageerde snel, ze is heel lief en gezellig! De foto’s zijn prachtig, helemaal verliefd op de foto’s! Een echte aanrader!

June Term

Roos is sociaal super fijn om mee te werken. Je kan er flink mee lachen en stelt zich goed open. Ze is een harde werker die goed luistert naar wat je wilt en kan dit dan ook goed vastleggen. Roos heeft nu al een paar keer foto’s voor mij gemaakt en daar ben ik tot de dag van vandaag heel erg blij mee. Zowel in mijn zakelijke opdrachten als privé

Lisanne Wijnands (Hippique Support)

Prachtige foto’s gekregen van RNH Fotografie! De shoot als zeer prettig ervaren, met heel veel geduld werden de beelden vastgelegd door Rosalin. Zij weet precies hoe jij en je paard moeten staan om de leukste en mooiste plaatjes te krijgen! Echt een aanrader!!!’

Carlien Hanraets

”Rosalin Nieuwendijk maakt professionele foto’s en is creatief in het bedenken van nieuwe invalshoeken. Ruitervitaal met One Switch heeft al meerdere foto’s door RNH Fotografie laten schieten en die zijn altijd raak! Professioneel en klantvriendelijk!”

Janneke Den Otter (Team One Switch)

Sinds kort werken wij samen met RNH Fotografie. Een hele fijne samenwerking: Rosalin werkt snel, is flexibel en betrouwbaar en brengt alles tot een mooi resultaat. Kortom: mooie en zeer geschikte foto’s voor onze verkoopdoeleinden.

Team Nika Horseproducts

Samen met Roos heb ik voor Provadie een shoot verzorgd waarbij zij de fotografie op zich nam. De communicatie onderling verliep goed waardoor we allebei de content konden maken die nodig was en de sfeer was ook nog eens top!

Maarten Reinders (MR Stories)

Ik heb een fotoshoot bij Roos gedaan. Wat een vakvrouw! Zij heeft voor mij een nieuwe profiel en bedrijfs foto’s gemaakt. Heb een massagepraktijk aan huis en ben onlangs ook nog sportmasseur voor paarden geworden. Tijd voor vernieuwing en aanvulling op mijn website. De foto’s zijn echt te gek geworden, ben er echt super blij mee!

Team Sportmassage Ineke Weima

Wij hebben Rosalin inmiddels meermaals ingehuurd voor het maken van foto’s voor promotiedoeleinden. Zij is erg flexibel, denkt altijd creatief mee en heeft oog voor detail. Voor ons is zij een zeer fijne samenwerkingspartner.

Team Provadie

RNH fotografie raden wij zeker aan! Rosalin Nieuwendijk heeft al meerdere keren mooie foto’s gemaakt voor Stal van der Woude. Mooie beelden van de paarden waar wij heel blij mee zijn.

Stal van der Woude

Rosalin is een erg vriendelijke, enthousiaste fotograaf met een gevoel voor humor! Haar shots zijn van zeer goede kwaliteit. Opzoek naar een professionele fotograaf? RNH Fotografie staat altijd voor je klaar!

Robin Ligua

Ik raad RNH fotografie zeker aan! Een mega leuke shoot gedaan! Met veel geduld en goede tips om het perfecte plaatje te krijgen! Erg fijn om met Roos te werken! Veel passie en kennis voor het vak en natuurlijk de paarden! En daarnaast ook nog eens erg gezellig! Absoluut een aanrader!

Elisa de Jong

Goede en snelle service, super mooie foto’s en sluit goed aan op de wensen van de klant! Echt een aanrader!

Liesbeth Hageman

RNH Fotografie heeft prachtige foto’s gemaakt van mijn kanjer. Alle tijd en in alle rust met de juiste ‘know how’ van paarden. Ik beveel RNH fotografie van harte aan!

Zischa Willemsen

Roos, super spontane lieve meid met super kwaliteit van foto’s! Zeer flexibel en niks is te veel moeite. Top service!

Daphne van der Woude

Foto’s van de pup laten maken! Top resultaat en een top shoot. Deze meid weet wel hoe ze moet omgaan met en camera!

Stanley Muller

Roos kan prachtige sfeerfoto’s maken. Ook krijgt ze het voor elkaar om onze losgeslagen beesten mooi op de foto te krijgen.

Marina Hoebert

”Ze is een super leuke meid. Neemt de tijd om je op de foto te zetten en geeft je fijne tips. Zodat je zo mooi mogelijk er op komt te staan. Ze levert de foto’s snel. Echt een aanrader.”

Fenne Weima

Mijn fotoshoot met RNH Fotografie is erg geslaagd. Rosalin was erg professioneel en hielp goed mee om mooie achtergronden en poses te vinden.

Jasmijn van den Brand

RNH Fotografie heeft al diverse keren producten op de foto gezet. Ze zijn altijd erg goed van kwaliteit en Roos heeft veel creatieve ideeën. Ook heeft Roos onze website gemaakt en de opstart van onze social media kanalen.

Dos Damas

RNH kan goed advies geven over diverse dingen. Ook een onderdeel van RNH is RNH Fotografie heb hele mooie foto’s mogen ontvangen.

Franca Opdam

”Super leuke, spontane meid. Maakt mooie professionele foto’s. ”

Deborah Steens