DESIGNER

Ben je op zoek naar een (web)designer voor het ontwerpen van een logo of voor de start van jouw social media kanalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Stuur ons gerust een berichtje zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Deze klanten gingen je al voor:
”7 november 2019 is Provadie live gegaan op het Dag van het Vastgoed. Om goed voorbereid live te gaan zijn wij daarvoor erg druk geweest met contents schieten. Al enige tijd worden wij als freelance social media designer ingezet voor het bijhouden en het maken van contents.”

Provadie

”Wij hebben voor DosDamas het logo mogen ontwerpen en de eerste foto’s mogen schieten van de producten. Daarnaast hebben wij de website en de social media kanalen voor DosDamas aangemaakt zodat zij gelijk goed konden beginnen. ”

DosDamas

”Renée Lodder eigenaresse van Beauty for a Beauty kwam eind januari naar ons toe om advies te vragen voor haar logo. Renée wist al goed wat ze wilde hebben. Met een hoop inspiratie konden wij direct aan de slag! Na het schieten van de eerste foto’s en het ontwerpen van de eerste templates kon ze gelijk goed van start met haar social media kanalen. ”

Beauty for a Beauty

” Medy van M.M. Interiorstyling was op zoek naar een nieuwe start. Na de naamswijziging hebben wij een nieuw logo mogen ontwerpen.”

M.M. Home Design

” Voor de nieuwe uitdaging van Robin Ligua hebben wij een logo gemaakt. Sinds kort is hij begonnen als barber. Robin heeft ons gevraagd om zijn idee voor het logo uit te werken. ”

Robin Ligua

”Voor de Hongaarse Dorottya Pukás hebben wij een logo mogen ontwerpen voor haar salon. Na het sturen van het eerste ontwerp hadden we na een paar kleine aanpassingen het logo binnen 24h klaar. Dorottya is gespecialiseerd in het zetten van wimpers, nagels en voetverzorging. En dat wilde ze ook subtiel terug laten komen in het logo. ”

Dorothy Szalon

”Voor KM Dressage hebben wij een mooi logo mogen ontwerpen. Thema dressage en herkenbaarheid moest terug te zien zijn in het logo.”

KM Dressage